DE ISRAEL LOBBY IS VERHUISD! ADJUST YOUR BOOKMARKS!

Alle logs staan nu (ook) op eindpunt HOTEL TERMINUS http://eindpunt.blogspot.com

(u kunt hier niet meer reageren)

Dit weblog zal over enige tijd verdwijnen

21.9.10

Het Christenen voor Israël brainwash-programma voor basisscholen

'Veel moslims vinden het niet erg wanneer er kinderen sterven' (zie antwoord 2)

De extremisten van Christenen voor Israël opereren tegenwoordig ook al op basisscholen, onder de naam Tov!club, waar zij gratis 'presentaties' houden en 'lespakketten' leveren. Daarin wordt de kinderen een oor aangenaaid over Israël, de geschiedenis van de joden, Palestijnen, en de Bezette Gebieden. Die niet bestaan, volgens CvI.

Maar zo Tov! is die club niet. Het zet Palestijnen weg als leugenaars, het Palestijnse volk bestaat niet, en een Palestijns vluchtelingenprobleem al helemaal niet, dat inmiddels het oudste ter wereld is. Nee, pas toen de Engelsen in 1923 van het grondgebied het Mandaat Palestina maakten, kwamen er volgens Christenen voor Israël ineens joden en Arabieren wonen. Daarvoor woonde er blijkbaar niemand. Dat moeten de Christenen voor Israël wel blijven volhouden, anders ondermijnt dat hun propaganda.

De mijns inziens sektarische indoctrinatie van Christenen voor Israël van jonge kinderen tart elke beschrijving. Men beweert bijvoorbeeld dat de wijze waarop Yasser Arafat zijn sjaal drapeerde aantoont "dat hij van plan was heel Israël te veroveren":Over dat de Palestijnen inmiddels al meer dan 80% van het aan hun toegezegde land hebben ingeleverd hebben geen woord. (info)De kinderen worden door Tov!club ook geïndoctrineerd met o.a. de volgende leugens:

- "De Westelijke Jordaanoever is een gebied in Israël";
- Dat "veel moslims" vinden "dat het niet erg is als er kinderen sterven" in de "strijd met Israël";
- Dat Hamas voor de Gaza-oorlog het bestand 'niet heeft verlengd' i.p.v. dat Israël het bestand heeft geschonden;
- Dat Israël niet tegen de burgers van Gaza vecht;
- De raketten uit Gaza "doden en verwonden veel mensen in Israel";
- Dat een economische blokkade (levensmiddelen, bouwmaterialen, etc.) niet aan de orde is;
- Dat Israël niets en niemand bezet omdat er geen Palestijnse staat is;
- Dat Hamas soms vluchtende burgers "expres richting de gevechten" stuurt om medelijden op te wekken;
- "de meeste Pastijnse doden [zijn] geen burgers, maar strijders van de Hamas";
- Dat Christenen voor Israël dat alles "verschrikkelijk" vinden.

Maar ten tijde van het bloedbad in Gaza schreef CvI op haar website dat men hoopte dat Israël flink zou doorpakken deze keer. De Israëli's deden namelijk God's werk, en Allah en zijn misleide kudde zou verslagen worden. Aantallen slachtoffers, en het aantal Israëlische raketten op Gaza, wordt natuurlijk weer niet vermeldt op de website van de Tov Club.

Het is vreselijk dat de extremisten van Christenen voor Israël met hun leugens ongestrafd toegang krijgen tot onze kinderen. Ze al zo jong leren haten. Met christelijkheid heeft dat helemaal niets te maken. Ik roep iedere ouder op om hiertegen in actie te komen.